Algemeen Visueel verslag van de Agrolink-WATER workshop

22/03/2021
Agrolink Water Visueelverslag
Visueel verslag van de Agrolink-WATER workshop door Jango Jim voor Cartoonbase

Bekijk de afbeelding in groot formaat

Er beweegt wat rond water en landbouw in Vlaanderen. Maandag 9/3 zagen we tijdens de Agrolink-WATER workshop rond het thema 'waterbeschikbaarheid' heel wat provinciale iniatieven om waterbeschikbaarheid in kaart te brengen voor de landbouw, bespraken we de watersysteemkaarten uit het project PROWATER en verkenden we het nieuwe traject van LABO RUIMTE De droge delta. We eindigden met de mogelijkheden van kreegruginfiltratie en het waterputtenreglement. Wat een rijkdom aan initiatieven!
Het visueel verslag werd gemaakt door Jango Jim voor Cartoonbase, een creatief agentschap dat met video's en illustraties ingewikkelde onderwerpen toegankelijk maakt. Binnenkort vind u hier ook een compleet verslag van de voorgestelde projecten en initiatieven.

Met Agrolink Vlaanderen brengen we de verschillende instellingen die landbouwonderzoek doen bij elkaar om kennis uit te wisselen en nog beter samen te werken. Dominique Huits (Inagro) en Sarah Garré (ILVO) coördineren het platform water met veel plezier.

Vragen?

Contacteer ons

Sarah Garré

Onderzoekster ILVO

Dominique Huits

Inagro